IJsbad

15 januari 2023

Lieve mensen,

Schrijf het alvast in je agenda en geef je op voor de nieuwjaars IJsbad-sessie van 15 januari.

Begin het nieuwe jaar goed. Met de koud water training van Robin. En schuif daarna lekker door om bij te komen op onze sauna avond.

Tijdens een IJsbad-sessie maak je kennis met de wereld van koudetraining. We starten in een verbindende kring in de Dome met een meditatie. Daarna neemt Robin je mee langs de gezondheidsvoordelen van (extreem) koud water en doen we een ontspannende ademhalingsoefening ter voorbereiding op het ijsbad. Tot slot nodigt Robin jou uit om maximaal twee minuten in het ijsbad te gaan zitten. Robin begeleid je tijdens het ijsbad in verbinding te blijven. Vooral met jezelf maar ook met je omgeving. Ervaar wat koudetraining voor jou kan doen. Verbeter je bloedcirculatie, verhoog je weerstand en verminder stress.

Meedoen

Prijs: 22,50
Lokatie; Saunakaravaan Tom scheursteg 12, 1067 MC, Amsterdam
opgeven bij Robin: (stuur een WhatsApp) 0645017953
tijden: 14.00 tot 16.00

Risicogroepen

Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen en mensen met het fenomeen van Raynaud zijn uitgesloten van deelname.

Over Robin

Ik heb altijd een voorkeur gehad voor fysieke en grensverleggende activiteiten. Zo kwam ik na de middelbare school al snel bij defensie terecht, om een paar jaar later de overstap te maken naar de Politie in Amsterdam. Toen die reis ten einde kwam, ben ik mij gaan richten op de creatieve aspecten van mijn karakter en ging werken in de creatieve sector. Hier maakte ik als grafisch ontwerper uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep.

Toen eind 2016, om gezondheidsredenen, het roer drastisch om moest, kwam ik in aanraking met koudetraining. Dit gaf mij kracht om te transformeren en fascineert mij tot op de dag van vandaag om zijn effectiviteit en eenvoud. Slechts de afwisseling van warm en koud, maar met een enorme heilzame werking. Vanuit mijn missie, om mensen de gezondheidsvoordelen van koudetraining te laten ervaren, reik ik mensen de tools en vaardigheden aan, om koudetraining een vaste plek te geven in hun leven.

We hopen je dan te zien!

Warme groet Saunakaravaan en Robin